Intuitiv Healing

Intuitiv healing

Min healingsform er en blanding af de mest virkningsfulde healingsformer og teknikker, jeg har lært gennem årene, kombineret med en stærk intuition. Intuitionen guider mig til, hvordan jeg skal arbejde optimalt med healingsenergierne, så behandlingen bliver tilpasset fuldstændigt til dig.

Intuitiv Healing

Hvordan foregår healingen?

Selve healingen foregår ved, at du ligger på en briks og slapper af.  Jeg starter healingen med at etablere jordforbindelse, og scanner derefter kroppen ved at føre min hånd henover din krop i auralaget ca. 10-15 cm fra kroppen. Jeg lægger indimellem hænderne direkte på de forskellige energicentre på kroppen. Hen mod slutningen af behandlingen træder jeg som regel til side og lader universets kærlige, healende energier arbejde, inden jeg slutter behandlingen af.

Jeg får oftest informationer om healingen og  clairvoyante beskeder undervejs, som jeg formidler enten under healingen eller bagefter.

Du skal regne med, at behandlingen varer ca. en time inkl. forsamtale.

Hvad er healing?

Healing er en effektiv, nænsom og holistisk behandlingsform, der grundlæggende handler om at genskabe kroppens og sindets naturlige harmoni og balance.  Healing virker ved  blidt at åbne for de blokeringer, der måtte have lagret sig i dit energisystem.  Når blokeringerne bliver opløst, kan der tilføres ny energi, så du bliver støttet på den bedste måde, der hvor du er i dit liv.

Du vil som regel opleve en dyb indre ro undervejs, det er her kroppen virkelig får restitueret. Man kan derudover opleve varme-/kuldefornemmelser, glæde, stor energifølelse eller blive meget rørt. Man kan også føle sorg, tristhed eller bliver meget træt efter en healing. Det er helt almindeligt og skyldes, at energierne arbejder i kroppen

Det er vigtigt at huske at drikke meget vand, både før og efter en healing.